DREPT PENAL

DREPTUL FAMILIEI

CONTRACTE

ACCIDENTE RUTIERE

DREPT ADMINISTRATIV

DREPT FISCAL

DREPT CONTRAVENȚIONAL

MOȘTENIRI, PARTAJE

DREPT SOCIETAR

PROTECȚIA CONSUMATORULUI

DREPTUL MUNCII

EXECUTARE SILITĂ

FONDURI EUROPENE

RETROCEDĂRI IMOBILE

MALPRAXIS

EXECUTARE SILITĂ

Asistență juridică specializată în domeniul executării silite mobiliare și imobiliare, consultanță juridică și reprezentare în fața instituțiilor competente atât pentru creditor, cât și pentru debitor.

În măsura în care sunteți executat silit, este necesar să apelați la servicii specializate pentru a identifica orice neregularitate a procedurii în vederea anulării tuturor actelor de executare silită efectuate cu încălcarea legii.

În mod frecvent băncile procedează la vânzarea în bloc a creanțelor neperformante care ajung în patrimoniul unor recuperatori de creanțe. Este cunoscut faptul că aceste societăți execută creanțe prescrise sau pun în executare contracte de credit cu încălcarea dispozițiilor legale. Dacă vă aflați într-o astfel de situație, aveți dreptul și posibilitatea de a formula contestație la executare și de a invoca aceste nereguli în fața instanței, precum și de a solicita suspendarea executării silite pe tot parcursul procesului.

Echipa NEXUM LEGAL oferă servicii de asistență juridică și reprezentare, precum și asistare pentru persoanele care sunt supuse procedurii de executare silită.

  • Consultanță juridică în domeniul executării silite în vederea identificării neregularităților care pot conduce la anularea executării silite
  • Formularea contestației la executare împotriva executării silite, prin care urmărim anularea executării silite, a titlului executoriu, precum și a tuturor actelor de executare silită
  • Anularea măsurii înfiinţării popririi
  • Reprezentarea în fața instanței în vederea solicitării suspendării executării silite și întoarcerii executării pentru recuperarea sumelor de bani deja executate

Echipa NEXUM LEGAL deține o vastă experiență în gestionarea procedurilor de executare silită demarate de bănci sau de societățile de recuperări creanțe, înregistrând succes în anularea executărilor silite și diminuarea debitului datorat.

× Aveți nevoie de ajutor?